Proventum

Registracija preduzeća - na samo jedan klik.

Pomoću aplikacije možete brzo i lako pripremiti dokumentaciju za registraciju firme, a uz precizno uputstvo, vaša dokumentacija će biti kompletna prilikom predaje iste u CRPS. Zakoračite u svijet poslovne budućnosti i iz vašeg udobnog ambijenta, bez čekanja u redovima i na šalterima, trošenja vremena i dodatnih resursa, pripremite sve što vam je potrebno da započnete svoj biznis.

Registruj preduzeće

Podržano za sve platforme

Safari

IE 10

Chrome

Firefox

Opera

macbook

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Pregled poslovanja u pokretu

Svo poslovanje na samo klik od Vas. Sa naprednom analitikom imate uvid u sve promjene koje mogu da utiču na poslovanje preduzeća.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Proventum računovodstveni servis pruža moćan, stabilan i jednostavan softever za upotrebu u računovodstvu sa 99.99% prilagođenim okruženjem.

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapređuje vaše poslovanje.

Razmišljate da otvorite preduzeće?  • Papirologija više nije problem

    Proventum aplikacija za registraciju preduzeća će Vam omogućiti brzo i lako generisanje svih dokumenata neophodnih za registraciju firme.

  • Troškovi otvaranja preduzeća

    Aplikacija pruža detaljne informacije o svim taksama koje trebate platiti državnim institucijama, kao i primjere popunjenih uplatnica. Sve promjene se ažuriraju, pa ćete uvijek raspolagati sa preciznim i tačnim informacijama.

  • Sigurni u validnost dokumentacije

    Naš pravni sektor vodi računa da svi generisani dokumenti budu u skladu sa zakonskim propisima. Ukoliko niste sigurni koji tip firme odgovara Vašim potrebama, koju glavnu djelatnost da odaberete, ili imate neke druge nedoumice u vezi registracije firme, naš sektor podrške Vam stoji na raspolaganju 24/7.

Registrujte preduzeće nikad lakše

Probajte Proventum registrovanje preduzeća već danas

Najbolji način poslovanja u pokretu

Mnoge firme su u dilemi da li kupiti ili investirati u lični softver za računovodsvo.
Prije nego što donesete odliku, savjetujemo Vam da se detaljno upoznate sa svim mogućnostima Proventum aplikacije.

Popunjavanjem jednostavne forme, prođite kroz sve korake registracije. Nakon što završite sa unosom svih podataka, kliknite na dugme pošalji formu. Dokumentacija će, nakon obrade, biti dostupna za preuzimanje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Proces registrovanja preduzeća.

Proces registracije preduzeća je sasvim jednostavan i brz. Ukoliko Vam se pojavi problem, kontaktirajte tehničku podršku.

Registrujete se Ubrzo će vam stići mail sa verifikacijom odobrenja i podacima za pristup.

Popunjavanjem jednostavne forme, prođite kroz sve korake registracije.

Računovodstvena podrška

Ukoliko imate računovodstvenih nedoumica, savjetujemo Vam da se konsultujete sa našim računovođama, koji će Vam pomoći da na ispravan način izvršite knjiženje, i izbjegnete mogućnost greške. Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Ukoliko imate problema sa funkcionisanjem Proventum aplikacije, naša tehnička podrška Vam stoji na raspolaganju 24/7, i ista će se pobrinuti da u najkraćem roku riješi prijavljeni problem.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja