Proventum

Accounting - Unapredite poslovni proces vašeg biznisa

Proventum računovodstvo je namenjeno preduzećima koja žele da automatizuju finansijsko poslovanje, sprovedu pravnu regulativu i u realnom vremenu prate svoje poslovanje, bilans stanja i uspjeha, pregled stanja na računima po bankama, dospjele obaveze i još mnogo toga, a zasigurno će postati autopilot vašeg poslovanja..

Probaj besplatno
Instant, online, u minuti

Podržano za sve platforme

Safari

Edge

Chrome

Firefox

Opera

Total € 10 456.89 Faktur a pro ventum 02 Avg 2018 Bulevar Džordža Vašingtona Podgorica, Montenegro + Školske oprem e 1 kom EUR 13 489.90 €26 291.69 2016 2017 34 099.31 60 391.00 RAZLIKA POVEĆANJE OD 77.10% PROFIT PROFIT

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Proventum je interaktivan

Sa naprednom analitikom imate detaljan uvid u svoje poslovanje. Aplikacija Vam omugućava da budete u toku sa promjenema vrijednosti kursa i kriptovaluta na dnevnom nivou, kao i da imate uvid u pregled dnevnih transakcija na Montenegro berzi.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Zahvaljujući automatizovanom knjiženju, računovodstvo prestaje da bude većinski operaterski posao, te primaran posao Vašeg računovođe postaje konsultantski i kontrolni proces.

Šta je proventum računovodstvo? • Ušteda vremena

  Inovativan način Proventum poslovanja Vam omogućava da uštedite vrijeme i značajno smanjite troškove, jer ste oslobođeni svih dodatnih ulaganja u hardver, softver, obuke, kao i kupovinu dodatnih programa za bezbjednost vašeg poslovanja. Proventum pruža najsavremeniju formulu za povećanje kvaliteta Vašeg poslovanja.

 • Znanje, iskustvo i moderna tehnologija

  Spoj znanja, dugogodišnjeg iskustva i moderne tehnoligije je predispozicija za uspješno poslovanje. Pozivamo vas da isprobate demo verziju Proventum aplikacije i sami se uvjerite u inovativnost poslovanja.

 • Jednostavnost korišćenja programa

  Proventum program je veoma jednostavan i lak za korišenje, jer su procesi automatizovani, pa ga možete korisiti i bez uputstva. Znamo da zvuči nevjerovatno, s toga Vas pozivamo da probate i uvjerite se sami.

 • Online pristup podacima

  Omogućava vam brz i siguran pristup Vašoj veb kancelariji.

Najbolji način poslovanja u pokretu

Mnoge kompanije su u dilemi da li kupiti ili napraviti lični softvar za računovodsvo. Proventum account vam pruža odgovor na to pitanje.

Inovativno i lako poslovanje uz interaktivan pristup korisniku, bili su glavni ciljevi pri projektovanju Proventum Cloud Offica.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Kako postati Proventum korisnik?

Jednostavnim popunjavanjem zahtjeva za demo, dobićete besplatan pristup aplikaciji u trajanju od 30 dana. U toku trajanja demo verzije ili nakon isteka iste, možete izabrati paket koji će vam, u skladu sa vašim potrebama najviše odgovarati, a samim tim ćete uživati u punoj verziji Proventum aplikacije, koja vas uvodi u svijet poslovne budućnosti.

Pošaljite zahtjev za demo verziju. Ubrzo će vam stići mail sa verifikacijom odobrenja i podacima za pristup.

Sačekajte email sa verfikacijom odobrenja i podacima za pristup

Nakon izvršene uplate, dobićete mail sa potvrdom da ste uplatili za navedeni period.

Računovodstvena podrška

Ukoliko imate računovodstvenih nedoumica, savjetujemo Vam da se konsultujete sa našim računovođama, koji će Vam pomoći da na ispravan način izvršite knjiženje, i izbjegnete mogućnost greške. Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Ukoliko imate problema sa funkcionisanjem Proventum aplikacije, naša tehnička podrška Vam stoji na raspolaganju 24/7, i ista će se pobrinuti da u najkraćem roku riješi prijavljeni problem.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja