PROVENTUM - Cloud office

O nama

Pročitajte našu priču!

O nama

šta je proventum?

Proventum aplikacija nastala je kao rezultat ideje za unapređenjem poslovanja malih i srednjih preduzeća, ubrzavanjem i olakšavanjem njihovih poslovnih aktivnosti.

Proventum je prva web kancelarija za mala i srednja preduzeća na svijetu koja obuhvata sve procese za podršku od osnivanja preduzeća pa do njihovog rasta i širenja.

Rad od kuće je postao svakodnevnica tako da je neophodno imati online kancelariju poput Proventuma koja će vam biti dostupna gdje god da se nalazite. Pomoću Proventum-a možete lako i brzo registrovati vaše preduzeće, kreirati svu neophodnu dokumentaciju i automatizovati finansijsko poslovanje bez opterećivanja o zakonskim regulativama zato što se Proventum automatski prilagođava svim nastalim promjenama. Aplikacija Vam omogućava da imate svu dokumentaciju u elektronskom obliku, da primate i kreirate fakture i generišete neophodne obrasce (PDV, IOOPND itd.) kao i najvažnije da u svakom trenutku budete informisani o finansijskom stanju vaše kompanije.

Jednostavno, sa Proventum-om možete voditi svoju kompaniju putem jednostavnog klika.

O kvalitetu našeg softvera govori i činjenica da smo 2018. godine dobili nagradu za inovativnost i finansiranje i podršku od strane Ministarstva nauke. Proventum je bio jedan od najbolje ocijenjenih projekata od strane nezavisnih Evropskih konsultanata.

Goals

Ciljevi

  • Automatizovati računovodstvene procese i omogućiti kompanijama da smanje troškove zamjenjujući skupe softvere Proventum-om sa kojim će imati sve poslovne procese na jednom mjestu.
  • Promijeniti način dosadašnjeg poslovanja i uskladiti se sa nadolazećim planovima kako Evropskih zemalja tako i cijelog svijeta.
  • Ići u korak sa trendovima digitalizacije.

Vision

Vizija

Naša vizija je napraviti aplikaciju koja će pokrivati sve poslovne procese sa kojima se preduzeće može susresti. Vjerujemo da naš tim je kvalitetan i da može odgovoriti na zahtjeve različitih tržišta i prilagoditi aplikaciju istim. Smatramo da Proventum ima ogroman potencijal i da će postati obavezna platforma malih i srednjih preduzeća.

Mision

Misija

Naša misija je da obezbijedimo konstantnu inovativnu podršku koja će našim klijentima pružiti najbolje rezultate u odnosu na cijenu i kvalitet. Imamo zadatak da konstantno unapređujemo aplikaciju i prilagodimo je prventstveno Evropskim poslovnim standardima a kasnije i šire.

Advantages

Prednosti Proventuma

Sigurnost podataka – Posjedujemo SSL sertifikat kojim Vam garantujemo sigurnost i bezbjednost Vaših podataka.

Izvještavanje u realnom vremenu – Automatizovano i personalizovano izvještavanje u realnom vremenu

Lak za korišćenje – Tokom svih procesa nudimo video i tekstualna objašnjenja o narednom koraku

Visoke performanse – Brz rad aplikacije baziran je na one page tehnologiji.

Partners

Partneri na projektu

Neosporno je navesti značaj podrške od strane naših projektnih partera

Ministarstvo
FinancePlus

Isti su naš projekat podržali prostornim kapacitetima, stručnošću, tehničkom podrškom, konsultantskim uslugama u vezi sa procedurama, savjetodavnim uslugama u vezi sa međunarodnim računovodstvenim standardima, pravnim okvirima, testom okruženja i potencijalnim klijentima, brendom koji je građen više od 20 godina, kao i poslovnom mrežom za komercijalizaciju ovog inovativnog proizvoda.

 

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapredjuje vaše poslovanje.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja